MENIU

Rareş Bogdan, reacţie de milioane când a văzut ce a spus Dăncilă despre oamenii care au huiduit-o

Rares Bogdan

Viorica Dăncilă nu a scăpat de huiduieli, vineri. S-a întâmplat din nou pe litoral, unde social-democrații s-au reunit pentru a stabili strategia de viitor, în contextul în care au rămas singuri la guvernare. 

Mai mulți protestatari s-au adunat în faţa Centrului Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" din Constanţa, unde au loc alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene a PSD. În momentul apariției premierului, manifestanții au început să strige "Hoţii", "La puşcărie" și "Anafabeta".

Rareş Bogdan a atacat-o pe Dăncilă după ce a văzut că premierul i-a acuzat pe oamenii care au huiduit-o că fac circ.

"Dăncilă: Oare circul ține de cald?
Nu e circ, doamnă, e vocea disperării, a revoltei, a lehamitei. Astea au legătură cu ceva ce dumneavoastră nici nu știți că există: conștiință", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Liderii PSD se vor reuni sâmbătă în Comitetul Executiv, pentru a discuta strategia partidului în condițiile în care președintele Klaus Iohannis a respins în bloc remanierea Cabinetului Dăncilă, pe care l-a trimis în Parlament pentru a obține votul pentru o nouă formulă după ieșirea ALDE de la guvernare. Calculele privind majoritatea parlamentară nu-i ajută pe social-democrați în acest moment, în timp ce liberalii au anunțat moțiune de cenzură.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan reacţie de milioane