MENIU

Rareș Bogdan îi ia apărarea lui Klaus Iohannis: „La Neptun nu e teren de golf, e o pajiște tunsă scurt”

Rareș Bogdan îi ia apărarea lui Klaus Iohannis: „La Neptun nu e teren de golf, e o pajiște tunsă scurt”

Prim-vicepreședintele PNL - Rareș Bogdan i-a luat din nou apărarea președintelui Klaus Iohannis, acuzat că și-a făcut teren de golf la vila de protocol de la Neptun. Rareș Bogdan a spus că e vorba despre „o pajiște tunsă mai scurt” pe care au făcut găuri trei coropișnițe.

„Eu sunt jucător de golf. Acolo nu poți să spui că e un teren de golf. Un teren de golf are între 55 și 70 de hectare. Vorbim de un loc care nu avea altă utilizare decât de pajiște, unde poți să faci și plajă, poți să joci și volei. Dacă era o poartă de fotbal, nimeni nu avea o problemă. Sau plasă de badminton, sau de volei”, a spus Rareș Bogdan la un post TV.

„Așa că s-a tuns iarba ceva mai scurt în trei locuri. Și nu trei coropișnițe sau cârtițe, au făcut două-trei găuri. Că golful așa se joacă, cu niște găuri, de obicei 18, nu trei. Nu pot să spui că e teren de golf. Așa cum nu poți să spui că o față de masă costă 9.700 euro 3 zile consecutiv în spațiul public, cum a apărut, și după asta să aflăm că, de fapt, au fost 154 de fețe de masă care au costat 9.700 euro. E un sfârșit de mandat în care cei care de-a lungul vieții lor au fost supărați pe președintele Iohannis din diverse motive caută, își varsă obida. Nimic altceva. E clasic”, a continuat el.

„Nu poți să vorbești de un teren de golf. Acel lac există de 60 de ani, iar în jur e niște iarbă, acolo iarba e tăiată ceva mai scurt. Știți cât costă un teren de golf? Un milion gaura. Un teren de golf costă între 30 și 60 de milioane, aici probabil s-au cheltuit câteva zeci de mii de euro ca să facă toată grădina. Este un tăpșan frumos cu iarbă, pe care cineva a tuns iarba mai scurt, iar trei coropișnițe au făcut trei găuri”, a mai spus Rareș Bogdan.

Mai multe articole despre:
rares bogdan klaus iohannis