MENIU

Rares Bogdan după prima emisiune radio: "Sunt mai uman și mai relaxat decât la TV". FOTO

Postul Realitatea TV a relansat Realitatea FM, un proiect editorial ce se anunță a fi unul de mare anvergură în peisajul mediatic actual. Startul a fost dat de principala vedetă a postului Realitatea TV, Rareș Bogdan. Acesta a realizat prima ediție a emisiunii ”Jocuri de Putere” în varianta de FM. "In anul 2016 radioul va fi Regele", spune Rares Bogdan.

La prima ediție "Jocuri de Putere" pe Realitatea FM, Rareș Bogdan a discutat direct cu ascultătorii pe temele principale ale zilei, dar și despre lansarea noului produs media. În fiecare vineri, emisiunea ”Jocuri de Putere” va fi dedicată ascultătorilor, care vor avea ocazia de a discuta cu Rareș Bogdan despre principalele subiecte din actualitate. Într-o declarație oferită publicației online showbizreport.ro, Rares Bogdan a explicat motivul pentru care a ales să înceapă emisiunea la radio și ce va oferi ascultătorilor în fiecare vineri de la 13.00 la 15.00.

Sursa foto: www.showbizreport.ro

 

“In anul 2016 radioul va fi Regele, asta dupa o perioada de ani si ani in care radioul a trecut pe locul 2, 3, chiar 4 in randul mijloacelor de informare, era pacat sa nu exploatam sansa pe care o avem prin existenta frecventei Realitatea FM, care de peste 3 ani..." Continuarea DECLRAȚIEI pe www.showbizreport.ro

Mai multe articole despre:
realitatea FM Rareş Bogdan www.showbizreport.ro