MENIU

Rareș Bogdan: Cum au părăsit cei din USR guvernarea, în aplauze, arată iresponsabilitate. Cum își va curăța Cioloș costumul de bruxelez de mânuța doamnei Șoșoacă

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL

Rareș Bogdan a lansat atacuri dure la adresa celor din USR și PLUS după demisiile anunțate luni din guvernul Cîțu. Europarlamentarul PNL a făcut mai multe declarații înainte de a intra la ședința taberei Cîțu la Vila Lac, luni seară.

„Probabil asta i-a deranjat pe cei din USR care au elctorat cu preponderență în zonele urbane și au considerat că Guvernul Cîțu poate abandona zonele rurale. Niciodată nu vom abandona românii, oriunde s-ar afla ei.

Cred că modul în care s-a retras, de a fugi, de a părăsi guvernarea în aplauze, arată cel puțin iresponsabilitate, dacă nu și imaturitate.

Ce a făcut Florin Cîțu trebuia să facă orice om care își asumă să facă ceva pentru această țară. 

PSD este într-o familie S&D la nivel european. Domnul Cioloș știe foarte bine care e familia politică din care face parte AUR și comparația e total nefericită .

Vrea să văd cum își va curăța costumul de bruxellez după ce a făcut in ultimele zile, de mânuța dnei Șoșoacă.

Sunt curios să văd în țară ce le va explica în țară celro 330 de primari pe care i a făcut hoți”, a declarat Rareș Bogdan, înainte de ședința de la Vila Lac, unde au fost convocați cei din tabăra care îl susține pe Florin Cîțu la președinția PNL.