MENIU

Rareș Bogdan NU a fost audiat la DNA. Jocuri murdare în politică: atacuri concertate cu fake news-uri - Cine a aruncat intoxicarea în spațiul public?

Rareș Bogdan a fost din nou protagonistul unui fake legat de implicarea sa în anumite dosare la DNA. Potrivit unor informații difuzate de o altă televiziune, prim-vicepreședintele PNL ar fi fost audiat la DNA în dosarul Romarm, în calitate de martor. Fapt infirmat chiar de europarlamentarul Rareș Bogdan, a anunțat Anca Alexandrescu. Totul ar fi fost aruncat în lupta electorală uriașă din 2024, a explicat realizatoarea emisiunii Culisele statului paralel. 

„Să pornim cu ce s-a întâmplat joi, 29 martie, când o altă televiziune l-a arestat pe Rareș Bogdan, iar astăzi o televiziune susține, pe surse, că Rareș Bogdan a fost audiat la DNA.

Nu a fost la DNA și nici măcar nu a fost citat, am vorbit mai devreme cu Rareș. Mi-a spus că nu a fost audiat și că nici măcar nu a fost informat”, a anunțat Anca Alexandrescu..

„Spun de ceva vreme ca fosti pedelisti au o actiune defensiva, îl vor pe Burduja la Finanțe și vor sa rupa si partidul daca nu reusesc.

Apar alte informatii de la sedinta PNL. Că dl Blaga a intervenit, ca liberalii sunt servitorii PSD, a intervenit si dl Bolojan care spune ca PNL e intr-o direcție greșită.

Este o luptă uriașă. Se fac jocuri la nivel înalt. 

Am vazut ce se intâmplă în perioada binomului (SRI-Kovesi si Coldea, n.r.), în timpul mandatului lui Traian Băsescu. 

Eu mă întreb cine are forța să facă interese, să facă aceste jocuri?”, a comentat Anca Alexandrescu.

„Sorin Grindeanu, din stenogramele din dosarul Otopeni iese ca Albă ca Zăpadă. Mai mult, spune că e împotriva pensiilro speciale, mai ales că în noiembrie declara că ar trebui doar reduse.

Ceva se întâmplă. (...) Cineva lucrează pentru Grindeanu și împotriva lui Rareș Bogdan.

Acum se setează lucrurile pentru 2024, de această rotativă, de modul in care se vor aseza lucrurile acum, la rotativă, vor depinde alegerile din 2024. Se fac jocuri politice pentru 2024”, a avertizat Anca Alexandrescu.

„Liviu Dragnea a povestit cum l-a nominalizat pe Sorin Grindeanu premier, cum l-a dat jos si de ce, pentu că a fost asimilat de sistem, sunt mai multe declarații ale lu iL. Dragnea.

Sorin Grindeanu a dat OUG 13, nu a pățit nimic, a fost în vizită cu Liviu Dragnea la Donald Trump (în 2017, n.r.), la fel, nimic. Acum, cu dosarul Otopeni, este Albă ca Zăpada, a si declarat că eu nu conduc acolo, doar tai panglici”, a mai afirmat Anca Alexandrescu.

„Cine-l protejează pe Grindeanu? Faptul că Sorin Grindeanu a avut curajul să iasă împotriva președintelui pe tema Canalului Bîistroe. Mai mult, acum o lună, Ioan Talpeș spunea să ne uităm cu atenție la Sorin Grindeanu, că promite (asa cum e perceput in SUA, n.r.)”, a amintit Anca Alexandrescu.

„Rareș a supărat pe cineva, Sorin Grindeanu este un om al sistemului.”, a comentat și jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, la Realitatea PLUS. 

Mai multe articole despre:
rares bogdan dna romarm