MENIU

Cine sunt agresorii familiei lui Rareș Bogdan. Primele imagini

Rares Bogdan

Agresorii familiei jurnalistului Rareş Bogdan au fost prinşi de poliţişti. Realitatea TV și realitatea.net oferă primele imagini filmate cu cei doi.

Rareș Bogdan a anunțat pe Facebook, pe data de 27 iunie, că soția și copilul său au fost atacați în București: ”Incercare de intimidare? Jaf? Rapire? Nu stiu sa va raspund acum. Absolut socant. Se intampla in capitala Romaniei. Bucuresti, Pipera, str. Iancu Nicolae,15.08, miercuri 27 iunie 2018”.

Poliţiştii din Ilfov s-au sesizat şi au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt, conform informațiilor oficiale.

Citește și: Prima reacție a lui Rareș Bogdan după ce atacatorii au fost prinși!

Poliţiştii din Ilfov i-au audiat astăzi pe cei doi bărbaţi care ar fi săvârşit tentativa de furt asupra soţiei şi fiului lui Rareş Bogdan. 

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Pentru că cei doi bărbați aveau numere străine la mașina pe care au folosit-o la atac, și s-a dovedit că locuiau în Franța, Poliția Română a colaborat cu Poliția Franceză și au reușit să îi identifice pe cei doi. Aceștia și-au recunoscut faptele în fața polițiștilor. Dezvăluirile au fost făcute realizatorul emisiunii Jocuri de Putere într-o intervenție telefonică la Realitatea TV. Citește aici ce-a spus Rareș Bogdan!. 

Citește și: Rareș Bogdan, anunț șoc: "Copilul și soția mea au fost atacați"

"În această dimineaţă, poliţiştii ilfoveni au identificat şi au adus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru audieri doi bărbaţi, de 27 de ani, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Tunari, judeţul Ilfov.

Bărbatul de 26 de ani este bănuit că în după-amiaza zilei de 27 iunie ar fi pătruns într-un autoturism staţionat pe o stradă din cartierul Pipera, din oraşul Voluntari, în care se afla o femeie de 36 de ani alături de fiul ei de 7 ani şi ar fi încercat să sustragă diverse bunuri.

Cel în cauză a părăsit locul într-un autoturism de culoare închisă, condus de bărbatul de 27 de ani, adus în această dimineaţă la sediul Poliţiei", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Mai multe articole despre:
imagini video agresori Rareş Bogdan jocuri de putere