MENIU

Rareș Bogdan, după demisia lui Ponta: ”Românii sinceri au învins. Trebuie un guvern de tehnocrați”

Realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere” consideră că, după demisia lui Victor Ponta, responsabilitatea a căzut pe umerii președintelui Klaus Iohannis și susține că cea mai bună soluție în acest moment ar fi un guvern tehnocrat, cu un prim-ministru tehnocrat. 

”Eu sunt un om pozitiv. Nici nu știu dacă să mă bucur sau să mă îngrijorez”, a spus Rareș Bogdan, după ce Ponta și-a depus mandatul. Realizatorul Realitatea TV consideră că demisiile lui Victor Ponta și Cristian Popescu Piedone reprezintă o victorie a străzii. 

"După doi ani și jumătate în care televiziunea noastră a stat verticală, e un moment important. România a câștigat enorm prin faptul că s-a văzut că România reală, frumoasă, sinceră a învins. Este o victorie a străzii, în care nu au contat politicienii și nici jocurile de culise, ci doar emoția și realitatea crudă din ultimii 25 de ani care nu a reusit să ajungă la ceea ce au sperat cei care au murit în Piața Universității în '89", a continuat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Rareș Bogdan consideră că acum toată responsabilitatea e pe umerii președintelui Klaus Iohannis. Realizatorul ”Jocuri de Putere” susține că Iohannis, prin faptul că a empatizat cu strada marți seară, a dat încredere românilor care vor o schimbare. 

Rareș Bogdan este, însă, revoltat că, spune el, jandarmeria a refuzat să mai ofere cifrele reale ale celor din stradă, la protestele de marți seara. ”O să ii cer demisia și șefului jandarmeriei române”, a continuat jurnalistul. 

Realizatorul ”Jocuri de Putere” consideră că cea mai bună soluție pentru a da satisfacție străzii și opiniei publice este ”să vedem un guvern de tehnocrați cu un prim-ministru tehnocrat”. ”Oamenii trebuie să înțeleagă că o țară nu se poate guverna doar cu societate civilă”, a mai menționat Rareș Bogdan. 

Jurnalistul Realitatea TV a adăugat că ”în ultima perioadă, Realitatea TV a fost ținta unor presiuni” pe care nu le mai dorește niciodată in media. 

Mai multe articole despre:
demisie Ponta Rareş Bogdan ponta a demisionat