MENIU

Cine este cel mai mare dușman al PNL. Ce a spus Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că cel mai mare dușman al liberalilor ar fi Pro România. Rareș Bogdan ar fi afirmat, în ședința liberalilor, că PNL va avea un dușman care deocamdată stă în stare latentă, dar care va ataca pe toate fronturile. 

Rareș Bogdan face aluzie la Pro România și arată că Victor Ponta va încerca să pună semnul egal între PNL și PSD.

„Victor Ponta va fi marele nostru dușman. El va încerca să se profileze ca principal lider al opoziției. De acum dușmanul numărul 1, nevăzut, se află în aceeași zonă cu PSD, sunt neclarificați doctrinar. Au hotărât să PSD este egal cu PNL și ne vor ataca pe toate fronturile. Ei știu că au pierdut alegerile și vor ieși la atac”, a spus Rareș Bogdan, în ședința PNL, scrie stiripesurse.ro.

Afirmațiile lui Bogdan au fost confirmate voalat de președintele PNL, Ludovic Orban.

Întrebat de jurnaliști de o posibilă colaborare cu Pro România lui Victor Ponta, Ludovic Orban a evitat să dea un răspuns foarte clar.

„Avem disponibilitate la dialog si colaborare cu orice formatiune politica alaturi de care am constr ac motiune de cenzura care a dus la caderea guvernului Dăncilă. Deocamdata am văzut că domnul Ponta are alte gânduri. Vom vedea poziția oficiala la consultari”, a declarat Orban la ieșirea de la ședința cu liberalii în BPN.

Mai multe articole despre:
PNL PSD Victor Ponta Ludovic Orban Pro Romania