MENIU

Rareș Bogdan aruncă bomba: Toader a făcut o confuzie uriașă! "Slugărel trebuie să plece"

Toader, într-o situație conplicată

Gafă fatidică făcută de ministrul Justiției tocmai în momentul când se pregătea să scape de "ultimul obstacol" din rândul procurorilor?! Realizatorul TV Rareș Bogdan crede că Tudorel Toader a confundat numele unui procuror din Parchetul General, Cristian Lazăr cu numele procurorului general, Augustin Lazăr, pe care l-a acuzat că a semnat "o rezoluție de clasare" în favoarea lui Iohannis.

În data de 24 octombrie, ministrul Tudorel Toader a propus revocarea din funcție a lui Augustin Lazăr în urma unui raport de evaluare de 63 de pagini, care conținea 20 de motive de nemulțumire la adresa procurorului general.

Surprinzător, în anunțul public de declanșare a procedurii de revocare, Tudorel Toader a făcut o afirmație extrem de gravă: "Nu înţeleg de ce apare o rezoluţie de clasare emisă de procurorul Lazăr referitoare la preşedintele României în funcţie" (vezi video mai jos).

După două zile, în exclusivitate pentru Realitatea TV, Augustin Lazăr a afirmat că nu a instrumentat niciun dosar al preşedintelui Klaus Iohannis, așa cum spusese Tudorel Toader.

Luni, 29 octombrie, CSM l-a contrazis şi a negat că la dosarul lui Lazăr ar fi fost depusă o astfel de ordonanţă de clasare dată de Lazăr lui Iohannis.

Jurnalistul Realitatea TV Rareș Bogdan propune o ipoteză incendiară: Tudorel Toader a făcut o confuzie "de gâgă": 

"Țeapă mare luată de Tudorel-Slugarel-Gargamel-Toader! A mințit si a manipulat ordinar, se pare că a confundat numele unui domn din Parchetul General, Cristian Lazar, cu numele Procurorului General, Augustin Lazăr!", spune Rareș Bogdan.

Cristian Lazăr, procuror-adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul PÎCCJ, este procurorul care a anchetat Dosarul "Caselor lui Klaus Iohannis", iar Toader ar fi încurcat personajele.

Parchetul Alba, CSM, ministrul care a făcut propunerea, Raluca Prună, însuși Procurorul General au spus că NU există o rezoluție/ordonanță semnata de Toader ca Procuror de caz.

Între timp, Tudorel Toader a anunțat luni seara că va prezenta a doua zi (marti, 30 octombrie) documentul de clasare a dosarului care îl viza pe Klaus Iohannis, despre care a declarat că exista în dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr. VEZI AICI

"Ce va face acum Slugarel-Tudorel? Aunță o bombă. Foarte probabil va încerca sa găsească o ieșire de acest tip: Poate să fi semnat cel mult adresa de comunicare a soluției. Asta este absolut normal. Șeful parchetului semnează aceste acte. Cel mai probabil asta ar putea avea, eventual, Slugărel. Deși nici asta nu are, pentru că aici a făcut o confuzie de Gâgă. Și tot ce îi mai rămâne de făcut este să încerce o nouă manipulare! Slugărel-Gargamel trebuie sa plece! Zilele lui la conducerea MJ par numărate. A mințit cu nerușinare!", a mai spus Rareș Bogdan la "Jocuri de Putere".

Potrivit jurnalistului, Toader doar a jucat la cacealma bazându-se pe o confuzie de nume și a încercat să dea astfel forță cererii de revocare.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan tudorel toader