MENIU

Raportul medicilor legiști în cazul crimei din Botoșani. Incredibil cum a fost ucisă copila de 8 ani de către unchiul său

Medicii legiști au terminat raportul în cazul crimei din Botoșani, unde o fetiță de 8 ani a fost ucisă de unchiul său vitreg. Ultimele clipe din viața Mariei au fost de coșmar, fiind supusă unor chinuri groaznice de către agresor. Iată ce au descoperit medicii legiști pe corpul ei.

Descoperirea șocantă a oamenilor legii

Recent, cadavrul fetiței a fost găsit în apropierea unei păduri din Botoșani, declanșând o alertă în rândul oamenilor. Polițiștii au demarat imediat o anchetă pentru a identifica autorul crimei. În scurt timp, unchiul vitreg al fetei și-a recunoscut vina și a fost arestat preventiv. El riscă să își petreacă restul vieții în închisoare.

Raportul medico-legal a confirmat că fetița a fost violată și apoi sugrumată. Pe corpul ei au fost găsite numeroase urme de violență, toate provocate de unchiul vitreg. Fetița era deja moartă în momentul în care a fost găsită, astfel că nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva.

Ce a declarat unchiul criminal

Familia victimei și părinții criminalului sunt devastați de durere. Criminalul a încercat să-și justifice gestul, susținând că alcoolul l-a influențat și și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate.

Prim-procurorul Valeriu Chihaia a declarat pentru observatornews.ro că „A fost omorâtă prin sugrumare. Există multe urme de violență”.

Reacția tatălui criminalului

Tatăl criminalului a făcut declarații șocante, afirmând că fapta fiului său este de neiertat și că acesta ar merita pedeapsa capitală. El a mărturisit că nu ar fi crezut niciodată că fiul său ar putea comite o asemenea atrocitate și că nu ar trebui să fie eliberat vreodată.

„Avem 30 de metri între noi, cine a crezut că ...niciodată, n-ai cum să crezi aşa ceva. Nu îmi vine să cred că băiatul meu a putut să facă o asemenea...Nu mă aşteptam. Ar merita pedeapsa capitală. Ăştia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate", a declarat tatăl călăului Marinei.