MENIU

Raluca Turcan, despre proiectul privind creșterea alocațiilor: „De ce majoritatea parlamentară nu a susținut poziția Guvernului?!”

Ministrul Muncii - Raluca Turcan

Raluca Turcan - ministrul Muncii lansează, voalat, acuze de sabotaj în partid privind proiectul de majorare a alocațiilor. Aceasta nu a făcut foarte multe comentarii pe subiect, lăsând să se înțeleagă că majoritatea parlamentară zădărnicește aprobarea unor proiecte susținute de Guvern.

Întrebată ce se întâmplă cu proiectul de creștere a alocațiilor, Raluca Turcan a declarat: „Am un mare semn de întrebare: de ce majoritatea parlamentară nu susține poziția Guvernului. Majoritatea parlamentară are obligația de a susține poziția Guvernului. Sper să nu fie o cheie internă”.

Raluca Turcan nu a dorit să vorbească despre disensiunile interne de la ședința de partid, în care i-ar fi reproșat lui Ludovic Orban că îi atacă pe unii liberali.

„Ăsta e singurul mesaj pe care îl dau: De ce majoritatea parlamentară nu a susținut poziția Guvernului?!”, a întrebat retoric Raluca Turcan.

 

Mai multe articole despre:
raluca turcan alocatii