MENIU

Raed Arafat, despre RESTRICȚII noi de Paște: „Intenția noastră este acum ca lumea să meargă la Înviere”

Raed Arafat

Raed Arafat a declarat, miercuri seara, că intenția autorităților este acum ca lumea să meargă la Înviere. Acesta a spus că o decizie în acest sens va fi luată în perioada următoare și va fi comunicată de premier.

„Cred că toată lumea a auzit ce a zis și președintele și știu că și premierul a zis, că intenția este ca de Paște lumea să meargă la Înviere și să nu fie restricții în acest sens. Dar, concluzii nu sunt trase exact, cum va fi, ce va fi, pentru că urmează discuții și întâlniri între toți reprezentanții cultelor și bineînțeles la nivel guvernamental va fi primul-ministru, voi participa și eu.

Concluziile vor fi trase după aceste discuții și, cu siguranță, le va anunța domnul prim-ministru. În acest mod se va lucra în următoarele două zile. Sunt convins că se va clarifica situația, iar cei care încearcă să pornească în oameni ideea că nu li se va permite, nu va fi posibil și încep de acum, când mai este o lună, cu astfel de știri false în final trebuie lăsați la o parte și așteptate comunicările oficiale care ies din partea autorităților", a declarat Raed Arafat.

Mai multe articole despre:
raed arafat restrictii inviere