MENIU

RADET dă drumul la căldură, începând de astăzi

Temperaturile scăzute din ultima perioadă i-au determinat pe reprezentanţii RADET să reia furnizarea agentului termic în Bucureşti, începând de astăzi.

Agentului termic va fi furnizat către populaţie începând de luni. CET Grozăveşti va fi primul care va aduce căldură în casele bucureştenilor, potrivit b365.ro.

Cei de la RADET spun că ar fi vrut să pornească de sâmbătă livrarea agentului termic, dar dispeceratele nu erau pregătite.

Decizia furnizorului de agent termic vine după ce trei nopţi la rând temperaturile în termometre au scăzut sub 10 grade Celsius, iar legea impune în astfel de condiţii ca regiile să înceapă să trimită căldură în caloriferele celor racordaţi.

"Căderea bruscă a temperaturii ne-a determinat să insistăm să pornească încălzirea oraşului mai devreme. Discutăm de Bucureşti. În toate oraşele e valabil. Noi insistăm ca să pornim acum. Se pare că toată lumea a rămas convinsă că branşarea în Bucureşti a Grozăveştiului se face luni dimineaţă, deci prima intrare masivă a căldurii în reţele", a declarat Tudor Popescu, expert energie.

Mai multe articole despre:
căldură RADET calorifer