MENIU

Putin, avertisment fără precedent: „Rusia va utiliza ARME NUCLEARE în caz de agresiune”

Putin, avertisment fără precedent: „Rusia va utiliza ARME NUCLEARE în caz de agresiune”

Avertisment sumbru din partea lui Putin. Acesta a declarat în cadrul unei adunări a oficialilor că orice agresiune împotriva țării va fi aspru pedepsită. Rusia va lua în considerare posibilitatea de a utiliza arme nucleare atunci când orice pericol se apropie de țara sa. 

„În versiunea actualizată a documentului, se propune ca agresiunea împotriva Rusiei de către orice stat nenuclear, dar cu sprijinul unui stat nuclear, să fie considerată drept un atac comun al acestora împotriva Rusiei.

Rusia va lua în considerare, de asemenea, posibilitatea de a utiliza arme nucleare atunci când va primi informații clare despre o lansare masivă de mijloace de atac aerospațial și trecerea acestora peste frontiera noastră de stat. Aceasta include avioane strategice și tactice, precum și rachete de croazieră și drone, vehicule de transport hipersonice și de altă natură.

Rusia își rezervă dreptul de a utiliza arme nucleare în caz de agresiune, inclusiv dacă inamicul care utilizează arme convenționale reprezintă o amenințare critică”, a declarat președintele Rusiei.

Un nou eșec răsunător pentru „sperietoarea” lui Putin. Racheta Sarmat „Satan 2” a explodat înainte să-și ia zborul VIDEO

Mai multe articole despre:
putin arme nucleare agresiune