MENIU

Punctele de grăsime ţi-au invadat tenul? Iată remediul simplu şi rapid prin care poţi scăpa de ele

Punctele de grăsime de pe faţă, care se regăsesc cel mai adesea în jurul ochilor, reprezintă o condiţie de sănătate destul de des întâlnită. Această apare de regulă la adulţi, însă în ultimii ani este destul de des întâlnită şi în rândul copiilor.

În cazul în care te confrunţi cu această problema, trebuie să ştii că punctele de grăsime nu trebuie să–ţi mai facă viaţă amară, întrucât am găsit remediul perfect de eliminare a lor, fără intervenţia medicului, fără mici incizii, fără dureri şi totul la ţine acasă, printr-o metodă destul de simplă.

Iată ce trebuie să faci:

În primul rând trebuie să–ţi prepari un ceai concentrat de muşeţel. Fierbe 1-2 litri de apă şi adaugă câteva linguri de ceai. Încearcă să foloseşti ceai la pungă, nu la pliculeţe, întrucât este mult mai bun şi mai concentrat.

Pregăteşte între timp un prosop curat şi amestecul pe care îl vei aplică după ce faci infuzia.

Pentru amestec vei avea nevoie de : 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu, 50 de grame de miere şi o linguriţă de ulei de cocos. Amestecă bine toate ingredientele până la omogenizare. După ce s-au amestecat , crema este pregătită.

Când ceaiul a fiert, aşează prosopul pe cap şi fă o infuzie cu ceai de muşeţel pentru 5-10 minute, timp suficient pentru a-ţi deschide porii. După ce ai terminat infuzia şi ţi–ai deschis porii, aplică–ţi pe zonele “cu probleme” amestecul de miere cu bicarbonat şi ulei de cocoş, masând uşor circa 30 de secunde.

Lasă apoi crema să acţioneze timp de 10-15 minute după care limpezeşte–ţi faţă cu apă călduţă, scrie sanatatea.ro.

Repetă procedeul o dată pe zi, timp de 7 zile consecutive şi vei scapă de inesteticele puncte de grăsime fără intervenţia medicului.

Mai multe articole despre:
ten cremă puncte de grăsime remediu naturist