MENIU

Profilul pedofilului care a răpit și violat surorile minore din Brașov, analizat de un psiholog criminalist

Agresorul fetelor din Brașov

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a analizat, luni, la Realitatea PLUS, cazul pedofilului recidivist din Brașov care a răpit și violat două surori de 10 și 12 ani.

„Dincolo de detaliile care vor mai apărea în această speță, pe măsură ce urmărirea peală își face treaba, nu putem decât să fim de acord cu faptul că domnul procuror semnalează disfuncționalitatea unor familii aflate în promiscuitate. Fetele în vârstă de 10 și 12 ani nu pot să își exprime consimțământul (pentru raporturile sexuale - n.r.). El a recidivat și a refăcut tiparul infracțiunii pentru care a fost condamnat. 

De când conduceam Direcția de Strategie în MInisterul de Interne, am tot propus să luăm modelul american de a avea în baza de date acești pedofili. În SUA, un pedofil nu poate să se mute de la o adresă la alta până nu își comunică adresa spațiului social de acolo, să știe lumea că s-a procopsit cu un pedofil pe scară sau în cartier. Deci așa stau lucrurile, dar împrilejuiți ocazia de a semnala domnului ministru Bode să reintroducă urgent instituția sectoristului.

Acești pedofili au o bioinstinctualitate bulversantă, discriminatorie, în sensul că sunt atrași de frăgezimea copilului, de mirosul copilului, de lipsa de opozabilitate și de faptul că putea să îi legendeze, cum a legendat aici. Îi avem în baza de date (pe pedofili - n.r.), am făcut un pas enorm, dar pentru că nu âl avem pe sectorist să treacă pe la adresa lor, noi nu știm ce se întâmplă cu ei. V-ar surprinde să vedem un pedofil paznic la o grădiniță sau șofer la o tabără de fetițe? Asta este o catastrofă”, a precizat Tudorel Butoi, la Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
surori rapite surori violate brasov Tudorel Butoi