MENIU

PSD nu-i iartă pe "trădătorii" din Parlament. Vor fi dați afară la prima ședință

PSD nu-i iartă pe "trădătorii" din Parlament. Vor fi dați afară la prima ședință

PSD a anunțat că trădătorii și oportuiniștii din partid care, prin absența din plenul Parlamentului, au contribuit la eșecul moțiunii de cenzură, vor fi dați afară din partid. 

"Parlamentarii PSD au fost prezenți în sală, mai puțin 5 dintre ei care, în loc să-și facă datoria față de români, au ales trădarea. În prima ședință a Consiliului Politic Național aceștia vor fi excluși. Reconstrucția PSD nu se poate face cu trădători și oportuniști!" se spune în comunicatul biroului de presă al PSD.

Printre cei identificați drept trădători și oportuniști se află două nume grele: Carmen Dan, fost ministru de Interne și o fidelă a lui Liviu Dragnea, precum și Cătălin Rădulescu "Mitralieră", unul dintre politicienii cunoscuți pentru intervențiile și comentariile controversate, de multe ori jignitoare.

Atât Dan, cât și Rădulescu, au invocat probleme medicale, însă liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, textual, că ''niciunul nu este bolnav". După acest anunț, cei doi i-au răspuns pe un ton vehement, sugerând că nu-i interesează ce spune Ciolacu.

În comunicatul PSD se mai spune că liberalilor "le-a fost atât de frică să nu piardă puterea încât nici măcar pe cei cumpărați pe ultima sută de metri nu i-au lăsat să vină în sală!

Astăzi, toți românii s-au putut convinge singuri cine susține corupția, traseismul și incompetența Guvernului Orban și cine se opune. Contrar celor susținute în declarațiile publice, USR și PMP au demonstrat astăzi că sunt la guvernare alături de PNL și responsabili pentru toate deciziile acestui guvern.", a transmis biroul de presă al PSD