MENIU

Mobilizare PSD la Dolj pentru comemorarea Regelui. Olguța Vasilescu: Nu e vorba de un miting

<p>MITING PSD</p>

PSD Dolj a mobilizat, duminică, toate structurile din judeţ, primarii şi consilierii, pentru a-i aduce un omagiu Regelui Mihai, în Piaţa Tricolorului, din Craiova.

La ora 11:00, mai mulți PSD-iști, printre care Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, au pornit în marș, cu buchete de flori în mână, spre Piaţa Tricolorului din Craiova, unde se află o statuie a Regelui Mihai. Acolo, susținătorii social-democrați și susținătorii lor vor depune flori și vor aprinde lumânări.

”Știți că în această perioadă convocasem un miting de protest, dar când s-a anunțat decesul Majestății Sale, am convoncat conducerea partidului și a organizațiilor locale. E vorba despre toți primarii și consilierii noștri. Sunt coamenii pe care noi i-am convocat. Nu este vorba despre niciun miting. Noi am anulat orice miting de protest. Sunt doar cei pe care noi i-am convocat. Regele Mihai a fost declarat cetățean de onoare al orașului Craiova încă din 2013. De altfel, orașul Craiova este unul dintre puținele care au statui ale Regelui Mihai”, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

Potrivit reprezentanţilor PSD, judeţul Dolj şi Craiova nu uită că Regele Mihai a semnat două decrete privind înfiinţarea Universităţii din Craiova şi a Filarmonicii Oltenia. Administraţia locală, sub conducerea PSD, i-a mulţumit Majestăţii Sale pentru înfiinţarea celeor două instituţii, declarându-l în anul 2013 cetăţean de onoare al municipiului Craiova.

Mai multe articole despre:
PSD Claudiu Manda Craiova miting Olguţa Vasilescu rege