MENIU

PSD face congres pentru a-și stabili candidatul la președinție. Când ar urma să se întâlnească social-democrații? - SURSE

Liderii PSD au afirmat că Ciolacu este alegerea logică pentru candidatura la Cotroceni

Partidul Social Democrat a stabilit că la începutul lunii iulie va fi organizat congresul partidului pentru desemnarea candidatului pentru alegerile prezidențiale.


Mai precis, pe data de 5 iulie ar urma să aibă loc Congresul PSD pentru desemnarea unui candidat la șefia țării. Variantele avute în vedere sunt ca Marcel Ciolacu să fie cel ales, fără a fi foarte clar conturat scenariul ca Mircea Geoană să fie susținut de PSD la cea mai înaltă funcție în stat.

Ambele scenarii au fost abordate, aluziv, chiar de Marcel Ciolacu, în urmă cu câteva zile.

„PSD va avea candidat la funcția de președinte al României. Eu am anunțat foarte clar că în decembrie nu voi candida la funcția de președinte din partea PSD. La început de lună iulie, PSD va avea un congres de a desemna candidatul. Întotdeuna președintele partidului e o variantă”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă Mircea Geoană este o variantă, președintele PSD a spus: „Nu a fost discutată în interiorul partidului o astfel de eventualitate. Domnul Geoană nu-i din afara partidului.... a fost cel mai longeviv președite până la mine”.

Ciolacu a dat semnalul pentru Cotroceni. PSD va avea propriul candidat la prezidențiale

Nicolae Ciucă, atenționare pentru Marcel Ciolacu: „Ar trebui să aibă puţină smerenie"

Mai multe articole despre:
psd congres stabilire candidat presedintie ciolacu