MENIU

PSD agită, din nou, "SPERIETOAREA" alegerilor anticipate: Ce MESAJ i-a transmis Ciolacu lui Cîțu

Marcel Ciolacu (PSD) și Florin Cîțu (PNL) Foto: INQUAM/George Călin

Tesniunile din interiorul Coaliției de guvernământ sunt departe de a se fi încheiat. Din contră, mesajele sunt din ce în ce mai directe și ami tranșante. Dovadă și afirmația făcută, duminică seara, de liderul PSD, Marcel Ciolacu, care a precizat că l-a anunţat pe președintele PNL, Florin Cîţu, că, în cazul în care PSD iese de la guvernare, vor fi alegeri anticipate. Ciolacu a mai spus că trebuie găsită o soluţie pentru a stabiliza preţul la energie.

„Avem doua concepţii diferite, chiar despre lume şi viaţă. Sunt şi probleme de fond, dar domnul Cîţu ar trebui să recunoască că dacă PSD nu intra la guvernare nu ştiu cum ar fi arătat acum România. Îl anunţ acum oficial pe domnul Cîţu, dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate. Nu cred că România îşi permite să aibă acum alegeri anticipate. Mai sunt trei ani până la alegeri. Nu este vorba de o armă. Eu am vrut să fiu foarte clar înţeles şi de către domnul Cîţu şi de către telespectatorii dvs că nu mai există – în moment ce ai încercat să faci guvern cu USR şi nu ai reuşit, a intrat apoi PSD la guvernare şi vedem miniştrii PSD ce fac”, a afirmat Marcel Ciolacu, la un post TV, potrivit HotNews.ro.

Liderul PSD a adăugat că e necesară găsirea unei soluţii prin care să fie stabilizat preţul la energie.

„E momentul pentru toţi să găsim soluţia cea mai bună pentru a stabiliza preţul la energie. În România preţul la energie e mai mare decât în Germania, nu putem compara cele două lucruri. Am avut o liberalizare haotică, imprevizibilă, nesustenabilă”, a mai spus scoial-democratul.

Mai multe articole despre:
ciolacu psd citu alegeri anticipate pret energie