MENIU

PROTESTE SÂNGEROASE LA KIEV: Un poliţist a fost împuşcat în cap, iar alţi doi sunt de negăsit

Un poliţist a fost împuşcat în cap

PROTESTE KIEV. În noaptea de vineri spre sâmbătă, un poliţist a fost împuşcat mortal în cap, martorii auzind focurile de armă şi văzând doi bărbaţi fugind de la locul faptei, potrivit Russia Today.

PROTESTE KIEV În noaptea de vineri spre sâmbătă, un poliţist a fost împuşcat mortal în cap, martorii auzind focurile de armă şi văzând doi bărbaţi fugind de la locul faptei, potrivit Russia Today, scrie adevarul.ro. 

Acestui incident i se adaugă luarea a trei poliţişti ostatici de către protestatari. Manifestanţii au atacat şi au sechestrat trei ofiţeri în interiorul unei clădiri ocupate de manifestanţii anti-putere din Kiev.

Unul dintre poliţişti a fost înjunghiat şi lăsat să plece, a informat Ministerul Afacerilor Interne din Ucraina. Starea celorlalţi doi poliţişti nu a fost comunicată.

PROTESTE KIEV Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei locale 10.00 (aceeaşi oră şi în România), ministerul de Interne de la Kiev a publicat o solicitare adresată protestatarilor din Piaţa Independenţei, supranumită şi EuroMaidan, prin care le cerea eliberarea celorlalţi doi poliţişti.

Citeşte mai mult adevarul.ro.