MENIU

Proteste în toată ţara de Ziua Naţională

Rezist și de 1 Decembrie

Pentru Ziua Națională sunt anunțate mai mult proteste pe rețelele de socializare. Oamenii sunt nemulțumiți atât de participarea politicienilor cu probleme penale la parada militară, cât și de modificarea legilor Justiției și a Codului Fiscal.

Mai multe proteste au fost anunţate încă de ieri pe reţelele de socializare, de Ziua Naţională, la Arcul de Triumf și în centrele altor orașe.

Tot pe rețelele de socializare au fost anunțate proteste şi în Piaţa Victoriei din Bucureşti, precum şi în Alba Iulia.

Protestatarii #Rezist au fost discreți pe parcursul paradei militare de la Arcul de Triumf, cu atât mai mult cu cât artizanii "reformei" din Justiție, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au lipsit de la manifestații.

"A venit vremea sa ne onoram eroii. Sa ne amintim sacrificiile soldatilor nostri. Sa onoram, inca o data, precum in fiecare seara in care am iesit in strada, drapelul natiunii si insemnatatea lui din istorie si din constiinta tarii. A venit vremea sa onoram tara. Va fi 1 Decembrie, ziua noastra a tuturor. NU VREM SA FIM CONDUSI DE HOTI!!", afirma organizatorii.

Acestia fac un apel la participanţi să nu huiduie pe durata paradei: "Avem rugamintea ca pe toata durata paradei sa NU huiduiti sau sa strigati sloganuri. Armata Romana si aliatii sai merita salutul nostru de ONOARE. Dupa parada, NE CEREM TARA INAPOI...#nextlevel!! ".

Protestul de la Arcul de Triumf era anunţat sub titlul "Bucureşti: Fara politicieni penali la Parada Militara".

"Pe 1 decembrie nu dorim politicieni cu probleme penale sa participe la Parada Militara de Ziua Nationala a Romaniei din Bucuresti! Nu va acceptam la aceasta zi speciala pentru Romania! Veti fi huiduiti de romanii care muncesc pentru tara! Voi ati furat si ati distrus tara! Voi veti plati!", scriu organizatorii.

Mai multe articole despre:
ziua naţională