MENIU

A noua zi de PROTEST în Piaţa Victoriei. Aproximativ 10.000 de oameni au ieşit în stradă

A 9-a zi de proteste în Piaţa Victoriei. Oamenii au venit cu lopeţi să cureţe zăpada. VIDEO

A noua zi de proteste în Piaţa Victoriei. Aproximativ 10.000 de persoane au participat la demonstrația de miercuri, au strigat împotriva Guvernului Grindeanu și a coaliției parlamentare ALDE, au deszăpezit zona și au afișat pancarte cu mesaje antiguvernamentale. 

UPDATE 22.20: Protestatarii au început să plece din Piața Victoriei, însă nu înainte de a mai scanda încă o dată "Noaptea ca hoții", "Demisia" și să-i huiduie pe guvernanți. 

UPDATE 21.20: Protestul în Piața Victoriei continuă. Potrivit Realitatea TV, aproximativ 10.000 de români sunt în stradă.

UPDATE 20.55: Demonstrații împotriva Executivului au loc și în țară. În Sibiu, aproape o mie de oameni s-au strâns în Piața Mare din centrul orașului, până la ora 20.00.

Sute de persoane au scandat și în Piața Unirii din Cluj-Napoca, dar și în Brașov. Protestatarii au venit înarmați cu vuvuzele, steaguri și pancarte cu mesaje antiguvernamentale. 

UPDATE: 20.45: Aproximativ 8.000 de persoane îndură ninsoare la această oră și protestează în fața clădirii Guvernului, potrivit Realitatea TV.

UPDATE 20.15: Câteva mii de oameni sunt la această oră în Piața Victoriei, scandând împotriva Guvernului și coaliției parlamentare PSD-ALDE. 

Aceștia au deszăpezit zona și au ridicat chiar și un om de zăpadă. Ba mai mult, unul dintre protestatari a mărturisit la Realitatea TV că îi este frică să nu fie acuzat de "deszăpezire ilegală".

Protestatarii din Piaţa Victoriei au adus miercuri lopeţi cu care au curăţat parţial zăpadă, păstrând chenarul în care stă scris, încă de dimineaţă, sloganul "REZIST" şi pregătind zona pentru cea de-a noua zi de proteste din faţa Guvernului.

Unul dintre oamenii din piaţă a scris pe Facebook că face curat pentru ca diseară oamenii să nu stea în zăpadă, conform hotnews.ro.