MENIU

Proteste în mai multe orașe din țară - Manifestanții au scandat împotriva noilor restricții anti-coronavirus. Diana Șoșoacă nu putea să lipsească

Proteste FOTO: INQUAM

S-au înregistrat mai multe proteste seara trecută în București dar și alte orașe din țară. Mii de oameni au ieșit în stradă pentru a-și striga nemulțumirea legată de noile măsuri restrictive.

MIi de oameni au participat aseară, în Capitală, dar și în mai multe orașe ale țării, la proteste organizate împotriva noilor restricții de combatere a virusului. Printre protestatari, au fost și zeci de elevi nemulțumiți că nu pot merge la școală. 

Sute de oameni s-au adunat într-un protest în fața prefecturii din Constanța. Oamenii sunt nemulțumiți că în weekend-uri sunt impuse noi restricții după ce rata de infectare a trecut de 6 la mia de locuitori.

Mulți dintre protestatari, majoritatea tineri, nu purtau măști de protecție. Acțiunea de protest a avut loc sub supravegherea polițiștilor care au dat și zeci de amenzi.

Proteste asemănătoare au avut loc aseară și în Galați, Brăila și Argeș.

Oamenii au stigat „libertate”, „hoții” sau „masca jos” și în Capitală. De altfel, și senatoarea Diana Șoșoacă a decis să se alăture protestul anti-restricții.

Mai multe articole despre:
proteste coronavirus restrictii proteste