MENIU

PROTESTE după recalculare. Polițiști, militari rezerviști și angajați din penitenciare pichetează sediul PSD, nemultumiți de pensii

PROTESTE după recalculare. Polițiști, militari rezerviști și angajați din penitenciare pichetează sediul PSD, nemultumiți de pensii

Protest de amploare în capitală la sediile partidelor ce se află la putere. Polițiștii au ieșit în stradă și au protestat pentru actualizarea pensiilor militarilor rezerviști pentru a corespunde nivelurilor salariale ale personalului militar activ. 

Rezervișții susțin că protestează pentru demnitate și respect și vor ca pensiile militare să fie actualizate. Oamenii susțin că sunt diferențe de mii de lei între ei, deși au lucrat cu același grad.

„Niciunele indexari cu au fost acordate militarilor. ... ne vrem drepturile noastre”, spun militarii.

„Protestul este pentru solda de grad... gradul e proprietare nu poate fi luat. Îi dam in judecata pentru discriminare”, spun protestatarii.

„Protestăm pentru demnitate, pentru respect, pentru militarii rezervisti. Nu cerem altceva decat actualizarea pensiilor militare cu solda de grad a gradelor active. Oamenii acestia din spatele meu care au servit pentru respect si sa li se respecte dreptul la pensie. Sunt diferente foarte mari intre militarii care au lucrat in aceleasi conditii cu acelasi grad, diferente de mii de lei, cerem guvernului sa elimine aceste inechitati. Nu va mai bateti joc de militarii rezervisti, de siguranta Romaniei. Nu merita ca acesti oameni sa fie dezonorati dupa atatia ani de munca”, reclamă oamenii.

Minerii ies în stradă, nemulțumiți de recalcularea pensiilor: Suntem VICTIME ale noii legi - FOTO

Mai multe articole despre:
protest. recalculate politisti