MENIU

Protest, protest, dar să fie apolitic! Cum comentează C.P. Tăriceanu mișcările de stradă

CTP despre Dragnea și Tăriceanu

Protestele de stradă au devenit extrem de politizate pentru că partidele din opoziție s-au lipit de mișcările de stradă, pentru a-și mări vizibilitatea, a declarat președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

"Aceste proteste, care la început reprezentau într-un fel ceea ce numim societatea civilă, oameni care aveau anumite lucruri cu care nu erau de acord, dar erau apolitice, au devenit, în acest moment, în mod vădit foarte politice. (...) Ele au devenit niște proteste la care partidele de opoziție, foarte slab prezente în viața publică și fără să aibă posibilitatea să își recapete încrederea, deci pe fondul unui deficit de încredere, caută să se asocieze cu mișcările de stradă", a declarat Tăriceanu, într-o intervenție telefonică la un post TV, citat de Agrepres.

Potrivit președintelui Senatului, în orice țară democratică opoziția își dorește să ajungă la putere, dar nu cu ajutorul mișcărilor de stradă.

"Dacă opoziția așa își dorește să ajungă la putere, nu pot decât să subliniez încă o dată că nu se poate accepta într-o țară democratică o astfel de formulă", a mai spus președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Mai multe articole despre:
proteste Călin Popescu Tăriceanu