MENIU

Protest la locul accidentului în care o femeie a omorât două fete. Rudele victimelor cer să se facă dreptate: „Mâine o să le ducem pe ultimul drum”

Accident Andronache

Rudele celor două fete omorâte în tragicul accident petrecut în cartierul Andronache din Capitală au protestat, miercuri, la miezul nopții, cerând să se facă dreptate, iar femeia care se afla la volan să nu rămână în libertate după fapta sa.

„Vrem dreptate! Este ultima seară în care Raisa și Mihaela sunt în casele lor. Mâine o să le ducem pe ultimul drum și o să fie foarte dureros pentru noi”, a spus mama uneia dintre fetițele ucise în cumplitul accident.

„Vrem ca doamna judecător să-și schimbe decizia! Să nu mai fie atât de rece și fără suflet! Să se gândească la doi copii! Măcar putea să-i dea un mandat de 29 de zile până se făcea anchetă”, a spus cealaltă mamă.

Șoferița care a ucis două fete în cartierul bucureștean Andronache, pe 27 februarie, după ce a intrat cu mașina pe trotuar, a fost plasată timp de 60 de zile sub control judiciar de către magistratul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sectorului 2. Inițial, șoferița a fost reținută pentru 24 de ore, după ce s-a aflat că ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Două fete au murit tragicul accident. O mașină le-a lovit violent în timp ce se aflau pe trotuar. Prima fetiță, de șase ani, nu a mai ajuns la spital, a murit la scurt timp de la producerea accidentului. Nici a doua fată nu a rezistat: a murit la puțin timp după ce a ajuns la spital. Se afla în stare critică, impactul puternic îi amputase un braț. Martorii susțin că șoferița a călcăt prea tare pedala de accelerație.

Mai multe articole despre:
protest accident andronache