MENIU

Protest în faţa Parlamentul: STOP legilor care masacrează Justiţia!

În jur de 200 de oameni protestează miercuri seara în faţa Parlamentului, transmite Realitatea TV. 

În timp ce senatorii și deputații dezbat, în plenul reunit, legile justiției, la intrarea de la Camera Deputaților, de la Parcul Izvor, zeci de protestatari scandează împotriva PSD și ALDE.

”Nemernicilor, ne-ați răgușit pe toți!”, ”Hoții!”, ”Trădătorii!”, ”PSD, ciuma roșie!”, sunt scandările protestatarilor, care sunt dotați cu fluiere, drapele tricolore și o portavoce.

"Protest spontan pe roti la Palatul Parlamentului. Daca esti in zona, hai si tu, sa ii claxonam si sa le transmitem ca a venit momentul sa apuna STOP legilor care masacreaza Justitia!", anunţă pagina de Facebook Corupţia Ucide. 

Senatul a adoptat, în şedinţa plenului de miercuri, în calitate de Cameră decizională, propunerea legislativă de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciară.

Printre cele mai importante modificări aduse de comisie se află cea potrivit căreia Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte poate investiga toate infracţiunile comise de magistraţi.

Mai multe articole despre:
proteste legile Justitiei proteste Parlament