MENIU

Protest de AMPLOARE al reprezentanții HoReCa, miercuri, în Capitală

Imagine de arhivă

Proteste de amploare anunțate de patronii din HoReCa. Angajații sunt chemați mâine să întrerupă lucrul timp de o oră și să afișeze mesaje prin care să atragă atenția asupra crizei. Totodată, patronii spun că acesta e doar un prim protest și că vor urma și alte proteste mai mari dacă situația nu se va schimba, relatează Realitatea PLUS. 

"HoReCa cheamă toți proprietarii din această industie și angajații, dar si partenerii și clienții să participle la un protest, miercuri, 19 august, între orele 5:00 și 6:00, prin care dorim să atragem atenția persoanelor de decizie că este ultimul tren pe care această industrie îl poate prinde. Suntem într-o situație disperată atât noi, cât și cei 400 de mii de angajat", a afirmat Daniel Mischie, preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România. 

Potrivit lui Mischie, protestul va dura timp de o oră, fiind primul pas dintr-un șir de măsuri pe care reprezentanții HoReCa îl iau în calcul. "Urmtorul pas va fi un protest de mai mare amploare și, evident, că împreună cu partenerii din aceste asocitații vom hotărî care va fi pasul următor", a afirmat Daniel Mischie. 

Mai multe articole despre:
protest horeca daniel mischie