MENIU

Protest cu fumigene al PUBLISIND la Ministerul Muncii!

Protest Publisind/Sursa foto: Octav Ganea, INQUAM
Protest Publisind/Sursa foto: Octav Ganea, INQUAM
Protest Publisind/Sursa foto: Octav Ganea, INQUAM

Federația Publisind a organizat un protest în fața Ministerului Muncii, unde au fost folosite și fumigene. Evenimentul vine ca reacţie la intenţia premierului Florin Câţu de a închide sindicatele, pentru că deranjează cu proteste. 

Premierul Florin Cîţu a afirmat vineri că este nevoie de o discuţie în societate despre faptul că liderii de sindicat sunt singurii care au rămas în funcţie de 30 de ani. Declaraţia sa a fost făcută în contextul protestelor organizate de sindicate în ultima perioadă, scrie Agerpres.

"Aş vrea să revin asupra acestor proteste. Aici cred că putem să avem o discuţie onestă noi în societate. Singurii oameni care au rămas în funcţie 30 de ani sunt liderii de sindicat. Este în regulă, în timp ce în restul societăţii se mai fac schimbări? Haideţi să mai discutăm şi despre această lege, să vedem cum ajung şi acele cotizaţii, sunt automat făcute din conturile oamenilor. Este ok să se ia automat din conturile oamenilor?", a adăugat Cîţu.

Ne reamintim că polițiștii au protestat, miercurea trecută, în Capitală, pentru a opta săptămână la rând pentru respectarea drepturilor, și anume a salariilor și sporurilor cuvenite.

Mai multe articole despre:
publisind proteste Bucureşti