MENIU

Propagandista lui Putin a plâns și în scris. Mesajele transmise de Mariana Simonian

Margarita Simonian (sursă foto: Rossyia-1)

Margarita Simonian, una dintre propagandistele TV de top ale Kremlinului, n-a lipsit din corul celor care au ținut să-i aducă un omagiu lui Vladimir Putin și "unificării" regiunilor separtise ale Ucrainei cu patria-mamă.

Într-o serie de tweeturi, Simonian a transmis mesaje de tip omagiu, asemnătoare textelor recitative la adresa lui Nicolae Ceaușescu, în anii \"80.

"Rusia! Mamucă! Mulțumesc iubita mea!.

La admiterea în Federația Rusă... Doamne, cum sună asta! Eu însumi deja plâng aici împreună cu fetele din Herson.

Câmpul de luptă pe care ne-au chemat soarta și istoria este câmpul de luptă pentru poporul nostru, pentru viitorul Rusiei!" a scris Simonian, în timp ce la Kremlin avea loc ceremonia de semnare a documentelor de aderarea a regiunilor separatisle la Federația Rusă.

Într-o altă serie de mesaje, redactorul-șef al Russia Today a lansat și celelalte mesaje cheie ale discursului oficial despre degradarea morală a Occidentului. 

În urma cu mai bine de o lună, Simonian a mai fost ținta unor atacuri, după ce într-o postare i-a amenințat, voalat, pe adversarii liderului rus că ar putea avea soarta fostului spion rus Serghei Skripal, care a fost otrăvit în Marea Britanie.