MENIU

Propaganda rusă vorbește despre înlăturarea lui Putin - Răsturnare de situație în Rusia

Vladimir Putin

Propaganda rusească a început să vorbească despre înlocuirea conducerii. După un an și trei luni de război, în emisiunile de pe canalele de stat ale Federației Ruse se vorbește deschis despre necesitatea înlăturării de la putere a lui Vladimir Putin. 

„În regimul politic actual nu ne vom întoarce în Europa. Trebuie să alegem o altă conducere a țării, care să oprească această poveste cu Ucraina", a declarat un fost deputat al Dumei De Stat. Mai mult de atât, acesta a susținut că Moscova trebuie să construiască relații normale cu țările europene. Aceste afirmații au fost făcute într-o emisiune de propagandă de pe canalul NTV. 

Declarația ”tare” a fost făcută de fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, politicianul Boris Nadejdin.„O lovitură terifiantă, catastrofală, a fost dată de această operațiune specială, la dracu!", a spus Nadejdin. 

„În regimul politic actual, nu ne vom întoarce în Europa. Trebuie doar să alegem o altă conducere a țării, care să oprească această poveste cu Ucraina, să construiască relații normale cu țările europene. Trebuie să alegem pe altul, dar nu pe Putin. Și totul va fi bine", a îndemnat politicianul rus. 

Mai multe articole despre:
Vladimir Putin