MENIU

Propaganda Kremlinului atinge apogeul: Rusia este o țară mult mai liberă decât Occidentul

Dmitri Kiseliov, supranumit „cel mai toxic propagandist al Kremlinului, a afirmat în ultima sa emisiune TV că Rusia este o țară „foarte liberă” în comparație cu statele occidentale.  

„Comparativ cu Occidentul, Rusia este o țară foarte liberă. Există o competiție a opiniilor în țara noastră, dar Europa regresează în această privință”, susține el.

„Noi am trecut deja prin asta, când, din cauza opiniilor lor, oamenii au fost sancționați sau chiar mai rău. În Occident s-a ajuns la asta”, a mai afirmat Kiseliov în emisiunea sa de la Rossyia-1, deplângând "haosul” care domnește în Europa

 

Kiseliov este cel care la începutul lunii mai a amenințat Marea Britanie că va fi transformată în deșert radioactiv, iar mai recent a amenințat și Statele Unite cu „consecințe nemaivăzute”, potrivit HotNews.

Afirmația privind diversitatea de opinie în Rusia este cel puțin bizară, în condițiile în care regimul de la Kremlin a suprimat libertatea presei, a introdus pedepse penale pentru definirea ca "război" a intervenției din Ucraina și a înăsprit acțiunile împotriva tuturor contestatarilor, de la politicieni la personalități artistice de primă mărime.

Mai multe articole despre:
propaganda kremlin rusia putin kremlin