MENIU

Promotia Saptamanii aduce reduceri chiar inainte de Black Friday 2016. Ce oferte sunt disponibile

Promotia Saptamanii la eMAG vine chiar inainte de promotia de Black Friday 2016 si aduce cateva reduceri importante pentru mai multe gadgeturi.

Promotia Saptamanii care se desfasoara chiar inainte de Black Friday 2016 aduce in mod surprinzator cateva reduceri importante pentru mai multe telefoane mobile de top dar si tablete. Am ales si noi cateva dintre aceste oferte si vi le prezenta. Preturi bune chiar dinainte de Black Friday 2016.

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Telefoane Apple

Mai multe telefoane mobile produse de Apple au reduceri consistente inainte de Black Friday 2016 la eMAG. Va prezenta, mai jos, si noi cateva dintre cele mai avantajoase telefoane, dar puteti consulta intreaga oferta AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - iPhone 6S

Telefonul mobil iPhone 6S este unul dintre cele mai vandute telefoane mobile de la eMAG dar si din intreaga lume. Acest model are si cel mai mare discount inainte de Black Friday 2016: 16%. Telefonul mobil este dotat cu memorie de 16gb si este in stoc limitat. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday - iPhone SE

Apple iPhone SE a fost special conceput pentru a avea un pret foarte accesibil dar tehnologie de ultima ora si de calitatea Apple. In acest moment, la eMAG, chiar inainte de Black Friday 2016, acest telefon mobil are o reducere de 7%, pentru modelul de culoare Space Grey cu memorie de 64GB. Oferta o puteti gasi AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - iPhone 6 Plus

iPhone 6 plus este un model foarte apreciat. Principalul sau atu este display-ul mult mai generos fata de modelele precedente. Desi pretul sau este adesea ceva mai costisitor, cei de la eMAG au inainte de Black Friday 2016 o reducere de 5% pentru telefonul cu memorie de doar 16GB, culoare SILVER. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Telefoane mobile Samsung

Telefoanele mobile de la Samsung au si ele reduceri importante chiar inainte de Black Friday 2016. Preturile sunt foarte bune pentru modele noi de telefoane.

Intreaga lista cu telefoane Samsung la reducere poate fi gasita AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S6 Edge

Este unul dintre cele mai ravnite telefoane mobile. Particularitatea sa deosebita consta in marginile rotunjite care ofera un aspect foarte interesant telefonului, dar si acces rapid la meniuri. Samsung Galaxy S6 Edge are o memorie de 64GB si pentru modelul Green beneficiaza de discount de 18%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S6

Continuam cu un telefon ce are reducere de 5% la eMAG inainte de Black Friday si costa mult sub 2.000 de lei desi are o configuratie incredibil de puternica si este un model foarte nou. Samsung Galaxy S6 are cel mai bun pret la modelul Gold cu memorie de 32GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Galaxy S7 Dual Sim

Samsung Galaxy S7 este varful de gama, practic, al celor de la Samsung. Modelul care are reducere de 5% la eMAG inainte de Black Friday are chiar si functie de dual SIM, poate administra doua cartele cu numar deodata, are memorie de 32GB si functie 4G. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - tablete iPad

iPad-urile au si ele preturi foarte bune inainte de Black Friday cu o saptamana. In cadrul promotiei saptamanii, mai multe modele de iPad-uri au discounturi interesante. Am ales si noi cateva modele si vi le prezentam.

Pentru a vedea toate ofertele de iPad-uri disponibile inainte de Black Friday 2016, ACCESATI URMATORUL LINK.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Apple iPad Air 2

Prima tableta pe care v-o recomandam este modelul clasic Apple iPad Air 2 care poate fi conectat la internet prin Wifi si are o memorie foarte generoasa de 128GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Apple iPad Air 2 Cellular

Modelul imbunatatit Cellular are un pret foarte avantajos insa promotia de la eMAG dinainte de Black Friday 2016 include un stoc foarte limitat. Tableta disponibila la pret promotional are 64GB spatiu de stocare si functie 4G. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Apple iPad Air 2

Garantie de 24 de luni si o oferta imbatabila pentru modelul de tableta Apple iPad Air 2 Cellular cu functie 4G si memorie de 128GB, culoare GOLD. Promotia poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag black friday 2016