MENIU

VIDEO. Proiectul controversat care a şocat lumea. Dezvăluirile avocatului care a călătorit în timp

Unul dintre cele mai controversate proiecte americane este numit Proiectul Pegasus. Odată dezvăluit, a implicat numeroase semne de întrebare cu privire la teleportare și la călătoria în timp.

În 2004, avocatul din american, Andrew D. Basiago a făcut numeroase declarații cu privire la Proiectul Pegasus. Avocatul a șocat întreaga opinie publică, atunci când a dezvăluit cum în copilăria sa a fost cooptat în acest proiect ciudat, notează efemeride.

Între anii 1968 și 1972, Basiago a fost introdus în acest proiect și a participat la numeroase experimente, care au constat în călătorii în timp, teleportare sau chiar vizualizarea universurilor paralele.

"Cu mulţi ani în urmă am fost unul dintre participanţii în proiectul DARPA (institutul de cercetări militare al US. GV) numit “Pegasus” care în esenţă era unul de explorare al timpului şi spaţiului de către USA. Asta se întâmpla pe la sfârşitul anilor ’60 începutul anilor ’70. Am început investigarea acestui proiect de 10 ani, în încercarea de a dovedi ce s-a întâmplat cu mine şi ca să comunic experienţele mele şi altora. Anul viitor voi publica o carte în acest sens.”, susținea avocatul.

În acea vreme programul „Pegasus” cuprindea peste 140 de copii şi 60 de adulţi. Toţi au călătorit în timp şi au văzut diferite evenimente importante care s-au întâmplat de-a lungul timpului. De exemplu, Basiago a asistat la scena în care preşedintele american Abraham Lincoln fusese împuşcat.