MENIU

Proiect de lege depus la Senat pentru recalcularea pensiilor. Cine ar putea lua BANI în plus

Proiect de lege depus la Senat pentru recalcularea pensiilor. Cine ar putea lua bani în plus / Arhivă foto

Decizie de ultimă oră în scandalul recalculării pensiilor. Legea ar urma să fie modificată în Senat. Vor fi pensionari care ar putea să ia mai mulți bani în plus la pensie. Iată cine sunt cei pentru care a fost formulat un nou articol!

Recalcularea pensiilor ar urma să fie modificată în Senat. Deciziile de recalculare au fost distribuite către cei aproape 4 mii de pensionari români, a căror pensie crește ci circa 40%, ceea ce inseamnă aproape 700 de lei.

Cei mai mulți pensionari - 2.000.000 de pensionari - vor primi sume între 1 leu și 500 de lei la pensie, iar 1.000.000 de pensionari primesc în plus de la 500 la 1.000 de lei.

Minerii pensionari din Maramureș, protest de amploare în Baia Mare. Oamenii sunt nemulțumiți de RECALCULAREA pensiilor - VIDEO

Există pensionari, în jur de 800.000, care nu iau niciun ban în plus. Astfel, proiectul prevede ca majorarea anuală a pensiilor cu indicele de inflație să fie făcută la valoarea aflată în plată, fără a fi raportată la pensia recalculată. Dar, pentru că acest lucru ar crea dezavantaje pentru minerii care urmează să iasă la pensie, a mai fost formulat un articol pentru a proteja și această categorie de viitori pensionari, care au avut grupe de muncă.

Un pensionar din Alba va primi cu aproape 6.000 de lei mai puțin după recalculare

Mai multe articole despre:
pensii recalculare pensii senat