MENIU

Proiect de 4 milioane de euro pentru sprijinirea foştilor angajaţi de la Mechel Câmpia Turzii

Proiect de 4 milioane de euro pentru sprijinirea foştilor angajaţi de la Mechel Câmpia Turzii

Parlamentul European va vota, în septembrie, un proiect prin care România va primi 4 milioane de euro pentru sprijinirea angajaţilor care au fost disponibilizaţi de la Mechel Câmpia Turzii, declară europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Negrescu a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că sprijinul financiar în valoare de 4 milioane de euro pe care ar urma să îl primească România a fost discutat în Comisia de buget a PE, din care şi el face parte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Europarlamentarul PSD a adăugat că va întocmi un raport despre situaţia de la Câmpia Turzii, pe baza căruia speră ca membrii comisiei să accepte ca suma pentru acest proiect să fie actualizată cu rata inflaţiei şi suplimentată.

"Vom vota la începutul lunii septembrie, a fost un vot preliminar în Comisia de buget. Urmează să întocmesc un raport, eu sunt un raportor din umbră al acestui proiect şi trebuie să merg şi în zonă pentru a face un raport complet. Teoretic, nu apar niciun fel de probleme şi primul vot iniţial garantează alocarea celor aproape 4 milioane de euro”, a spus Negrescu.

Mai multe articole despre:
angajaţi proiect Câmpia Turzii Mechel