MENIU

Profesorul Dan Păcurariu, acuzat că a omorât o femeie în urmă cu 18 ani, arestat

Profesorul universitar Dan Păcurariu, acuzat că ar fi ucis-o pe fosta sa iubită, Monica Fulga, în urmă cu 18 ani, a fost arestat preventiv, vineri, în urma deciziei magistraților de la Curtea de Apel București. Decizia este definitivă.

Inițial, în urmă cu o săptămână, judecătorii de la Tribunalul București au decis să îl cerceteze pe Dan Păcurariu sub control judiciar. Însă, decizia magistraților de la Tribunalul București a fost atacată de procurori, iar vineri, magistrații de la Curtea de Apel București au stabilit ca Dan Păcurariu să fie arestat preventiv pentru 29 de zile.

Decizia este una definitivă. Cel mai probabil, acesta va fi dus în arestul Poliției Capitalei.

Dan Păcurariu este acuzat că a comis o crimă în urmă cu 18 ani. Acesta și-ar fi ucis din gelozie fost iubită. Crima a fost descoperită la cîteva zile, iar timp de 18 ani Dan Păcurariu nu a putut fi pus sub acuzare pentru că, la vremea respectivă, nu existau suficiente probe în cazul său. Însă, cu ajutorul noilor mijloace și a unor teste ADN, anchetatorii spun că Dan Păcurariu este cel care ar fi comis teribila crimă.   
 

Mai multe articole despre:
crimă Dan Păcurariu Monica Fulga