MENIU

Procurorii sătmăreni efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de omor calificat după incendiul de la Penitenciar

Trei detinuti au decedat iar alti doi au fost transportati la spital in urma incendiului de miercuri seara, de la Penitenciarul Satu Mare

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de omor calificat, faptă prevăzută de art. 189 alin. 1 lit. f din Codul Penal, în cazul incendiului izbucnit miercuri seara, la Penitenciarul Satu Mare, relatează realitateadesatumare.net.

"La data de 18 martie 2020, orele 20:00, un număr de 3 persoane private de libertate, încarcerate în Penitenciarul Satu Mare, în regim semideschis de executare a pedepsei închisorii, aflate în încăperea cu numărul E 4.1 de la etajul IV al Secției de deținere E4, au baricadat ușa celulei în care erau încarcerați cu mai multe saltele și un pat supraetajat metalic, incendiind saltele așezate în dreptul ușii", se arată în sesizarea procurorilor.

În aceste condiții trei deținuți au decedat, iar doi au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, starea lor fiind bună.

Citește mai multe pe realitateadesatumare.net.