MENIU

Probleme la Facebook. Reţeaua de socializare se deschide cu dificultate

Cea mai mare reţea socială din lume, Facebook, pare a avea probleme cu site-ul, mai mulţi utilizatori raportând faptul că reţeaua nu funcţionează în parametri normali, pagina şi chat-ul încărcându-se foarte greu. De asemenea, pe site-urile care arată parametri de funcţionare a reţelei apare că Facebook a picat în România.

Cea mai mare reţea socială din lume, Facebook, pare a avea probleme cu site-ul, mai mulţi utilizatori raportând faptul că reţeaua nu funcţionează în parametri normali, pagina şi chat-ul încărcându-se foarte greu.

Cei care au încercat să se logheze pe site-ul de socializare Facebook au avut parte de o surpriză neplăcută: pagina lor de Facebook se încărcat foarte greu.

Defecţiunea s-a produs în jurul orei 12, ora României, şi nici la ora actuală Facebook-ul nu funcţionează prea bine.

Facebook a raportat venituri de 2,5 miliarde de dolari pentru primul trimestru al anului 2016, în urcare cu 72%, şi un profit net de 642 milioane de dolari, triplu faţă de nivelul din perioada corespunzătoare din 2013, datorită creşterii puternice a afacerilor în zona publicităţii pe platforme mobile.

În România, Facebook-ul are în jur de 8,5 milioane de utilizatori, conform datelor Facebrands.

La nivel regional, 38,12 % din utilizatorii români de Facebook care și-au setat orașul sunt localizați în Muntenia, 18,5 % în Transilvania, 12,99% în Moldova și 8,36% în Oltenia.

Dacă la nivel național împărțirea pe sexe este 50,41% femei/ 49,59% bărbați, pe regiuni aceste procente variază, în Transilvania înregistrându-se cel mai mare procent de femei pe Facebook- 51,1% și cel mai mic al bărbaților – 48.89%, iar în Oltenia cel mai mic procent al femeilor – 46,6% și cel mai mare al bărbaților.