MENIU

Probleme la Antena 1 din cauza Flaviei, asistenta de la "Neatza cu Răzvan şi Dani"

Postul din Băneasa a primit o amendă mare de la CNA din cauza vestimentaţiei şi a dansului practicat de Flavia Mihăşan în emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani".

Antena 1 a fost sancţionată, în total, cu 10.000 de lei pentru ediţia de 1 mai a show-ului matinal şi pentru una din emisiunile "În gura presei", moderată de Mircea Badea, pentru încălcarea articolele privind protecția minorilor și pentru violență de limbaj.

În cazul "Neatza cu Răzvan și Dani", ediție specială de 1 mai, au fost folosite expresii cu conotație sexuală, potrivit paginademedia.ro. În plus, asistenta Flavia Mihășan și animatoarele au fost îmbrăcate sumar (costum de baie, bustieră, șort, bikini tanga) și, pe parcursul emisiunii, au dansat lasciv, cu mișcări provocatoare, potrivit monitorizării CNA.

Pe parcursul emisiunii, Răzvan Simion a spus: "Băi, ia, atenție la mine toată lumea! Vin clienții, nu sta așa să ne vadă… Da? Hai, copiii, mai sus, mai pe cardeală, pe mangleală… Înțelegi? Mai… Da? Hopa! Prințesa, dai frumos din buci! Da? Hopa! Hopa!".

Mai multe articole despre:
Antena 1 flavia