MENIU

Probleme în campania de vaccinare. Valeriu Gheorghiță: "A fost o lipsă de sincronizare. O situație extrem de neplăcută pe care mi-o asum"

Valeriu Gheorghita

Nici nu a început bine campania de vaccinare că au și apărut primele probleme. Coordonatorul campaniei a explicat motivele problemelor apărute și și-a asumat public responsabilitatea pentru rezolvarea lor.

Medicul Valeriu Gheorghiță a explicat motivul pentru care au existat câteva probleme la programările pentur vaccinare în ultimele zile.

„Legat de disfuncționalitățile care au apărut în aceasă perioadă 31 decembrie - 2 ianuarie, trebuie să precizăm că din acest motiv, și anume că o parte dintre centre își încep activitatea de mâine (luni), a fost o lipsă de sincronizare între platforma de programare, care a permis programarea unui număr - mic - de persoane până la momentul la care s-a putut, practic, reseta calendarul de programare în conformitate cu începerea activităților de vaccinare. A fost o situație extrem de neplăcută, pe care mi-o asum, însă fiecare persoană, pot să vă asigur, a fost sunată și i s-a explicat această problemă legată de sistemul de programare și a fost reprogramată. Din acest punct de vedere, lucrurile sunt corectate, însă activitatea ar trebui să fie normală începând de mâine și să nu mai existe probleme de acest gen”, a declarat Valeriu Gheorghiță la o televiziune de știri.

Mai multe articole despre: