MENIU

Probleme grave în județul Suceava! Un incendiu ar fi fost provocat cu intenție în satul Dumbrava

Incendiu Suceava

Două case dintr-un sat din județul Suceava au ars după ce focul ar fi fost pus intenționat de proprietarul uneia dintre ele. Omul abia terminase construcția și nu se știe încă de ce i-a dat foc.

Două case din satul Dumbrava, județul Suceava, au luat foc aproape în același timp, deși sunt despărțite de o altă locuință care nu a fost incendiată. La una dintre case au ars toate bunurile de la parter și s-au degradat pereții.

La cea de-a doua locuință, aflată la 50 de metri de prima casă, au ars aproape toate bunurile, dar și acoperișul. La stingerea flăcărilor a ajutat și preotul din sat, care spune că focul a fost pus chiar de proprietarul uneia dintre case. Una dintre casele incendiate a fost construită recent de bărbat, cu banii economisiți la muncă în străinătate.

Echipele de pompieri au fost alertate și au ajuns de îndată la casele în flăcări.Conform Realitatea PLUS, vecinii au povestit că bărbatul amenința din stradă că va da foc caselor. Polițiștii fac cercetări pentru a afla cu exactitate din ce cauză au ars cele două case.

Mai multe articole despre:
Suceava incendiu suceava