MENIU

Probe din dosarul 2 mai, ANULATE! Amenințările mamei șoferului drogat, neluate în seamă de instanță

Probe din dosarul 2 mai, ANULATE! Amenințările mamei șoferului drogat, neluate în seamă de instanță

Situație revoltătoare în dosarul 2 Mai. Judecătoarea a decis să anuleze interceptările din dosarul în care Miruna Pascu este acuzată de influențarea declarațiilor martorilor în cazul de trafic de droguri al fiului său, Vlad Pascu. Această hotărâre are implicații semnificative, având în vedere că interceptările reprezentau principala probă împotriva mamei șoferului drogat care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai. 

Judecătoarea a anulat interceptarea în care Miruna Pascu o „învăța” pe Rebecca Lăzărescu, iubita fiului său, să ofere declarații favorabile în fața anchetatorilor.

Rebecca, minoră la acel moment și colaboratoare cu DIICOT, a fost contactată de Miruna Pascu prin mesaje pe o rețea de socializare, în încercarea de a o determina să minimizeze detaliile despre consumul de droguri al fiului ei.

Procurorii au reținut că Miruna Pascu a amenințat-o pe Rebecca cu generarea unui scandal în mass-media, creându-i o stare de temere profundă. 

O nouă amânare în dosarul în care este judecat Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai. Motivul invocat de instanță

Mai multe articole despre:
2 mai vlad pascu probe