MENIU

Prințul Paul, schimbarea surprinzătoare de look. La ce "truc" a recurs ca să-și piardă urma

Prințul Paul, schimbarea surprinzătoare de look. La ce "truc" a recurs ca să-și piardă urma/ Captură video

Apariție halucinantă! Prințul Paul a fost surprins, alături de soția lui, chiar în fața unui hotel de cinci stele din Paris, oraș în care se bucură de viața de lux, chiar dacă sfidează autoritățile române. Se pare că fugarul s-a vopsit blond de când instanța malteză a refuzat cererea de extrădare în România. 

Cu câteva luni în urmă, Malta a refuzat cererea de extrădare a prințului Paul în România. De atunci, fugarul tot încearcă să își piardă urma și și-a vopsit părul blond, în speranța că va trece neobservat pe strada unde este cazat la un hotel de lux în Paris.

Paul-Philippe stă în capitala Franței la doar 150 de metri de o cunoscută piață din Paris și la 10 minute de celebrul bulevard Champs Elysées. Pe strada unde este cazat fugarul se află și numeroase case de modă, galerii de artă și Palatul Élysée, reședința oficială a președintelui Emmanuel Macron și a mai multor ambasadori.

Autoritățile române așteaptă o explicație pe cale diplomatică referitoare la decizia definitivă a magistraților maltezi care cred că nu va beneficia de condiții destul de bune în penitenciarele din România. Prințul Paul a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa.