MENIU

Prinţul Harry a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu are o iubită

<p>Prinţul Harry</p>

După mai multe idile cu femei care ajungeau imediat în vizorul atenției publice, Prințul Harry e tot singur și burlac. Despre acest subiect, fiul mai mic al regretatei Prințese Diana a vorbit pentru Sunday Times.

Statutul de persoană publică l-a făcut pe Prințul Harry dintotdeauna vizibil în mass-media și ochii britanicilor. Așa se face că la 31 de ani, tocmai din acest motiv moștenitorul regal este încă burlac și nu se află într-o relație serioasă cu cineva. Într-un interviu pentru o publicație din Marea Britanie, Harry a declarat:

„Atunci când voi găsi o prietenă, voi face tot posibilul ca să ajungem la punctul în care să fim confortabili unul cu celălalt, înainte de invazia masivă care va avea loc în viața ei. A doua preocupare a mea este că atunci când vorbesc cu o dată, acea fată este asociată dintr-o dată cu soția mea, iar oamenii merg să bată la ușa ei.”

Prințul are în vedere faptul că presa urmărește în mod obsesiv ieșirile lui private, fapt considerat drept impediment pentru îmbunătățirea vieții sale personale.

Despre o altă durere a sa – absența mamei, Prințul a vorbit tot zilele trecute, într-un eveniment organizat de asociația „Heads Together”, care ajută oameni cu probleme de sănătate mintală:

„Ştiți, chiar regret că nu am vorbit despre asta. Este normal să suferim, dar din moment ce vorbim despre acest lucru, nu este o slăbiciune. Slăbiciune este să nu recunoaştem că avem o problemă şi să nu facem nimic pentru a o rezolva.”

sursa