MENIU

Prințul Harry, declarații șocante: ”Am vrut să mă retrag din Familia Regală”

Prințul Harry al Marii Britanii a mărturisit într-un interviu recent că a fost atât de deziluzionat de viața la Casa Regală, încât „a vrut să iasă din familie”. 

După ce a luat în considerare să renunțe la titlul său nobiliar, Harry a decis să rămână și să-și aleagă singur calea pe care o va urma.

Declarând pentru publicația The Mail, Prințul Harry, al cincilea membru în linia tronului, a afirmat că „armata a fost cea mai bună evadare”. Acesta a fost înrolat timp de un deceniu, având două misiuni în Afganistan. A trebuit să plece atunci când prezența sa acolo a fost dată în vileag de presă.

Săptămâna trecută, revista Newsweek a publicat un interviu cu prințul, în care acesta spune că nimeni din familia regală nu își dorește tronul.

„Noi nu facem asta pentru noi înșine, ci pentru binele poporului", a spus el.

"Există vreun membru al familiei regale care vrea să fie rege sau regină? Nu cred, dar ne vom îndeplini îndatoririle la momentul potrivit".

Harry a mai spus că s-a gândit la traiectoria viitoare a familiei regale.

„Vrem să ne asigurăm că monarhia durează și iubim ceea ce reprezintă. Dar nu suntem doar niște celebrități care ies în evidență, vrem să facem ceva pentru binele general.”

Harry a mărturisit că cea mai mare satisfacție este să se ocupe de acțiunile caritabile, insuflate de mama sa, Diana, informează BBC.