MENIU

Primul ministru care pleacă din guvernul Ciolacu, Anunțul a fost făcut chiar la finalul ședinței

Ministrul care părăsește echipa este încrezător că proiectele sale vor fi continuate

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a anunțat chiar la finalul ședinței de guvern de miercuri că va părăsi echipa executivului. Veștea și-a exprimat convingerea că în locul său va fi desemnată o persoană care poate duce mai departe proiectele aflate deja în derulare.

„Voi pleca de la minister în momentul în care voi ajunge să depun jurământul, conform prevederilor legale. În a doua jumătate a lunii octombrie, aceasta, conform calendarului electoral, este perioada care este prevăzută de a depune jurământul după ce începând cu data de 27 septembrie urmează să toate documentele să urmeze un parcurs din punct de vedere electoral, să ajungă la judecătorii pentru a fi validați fie primari, fie consieri locali sau județeni sau președinți de consilii județene”, a declarat Adrian Veștea.

„Cu siguranță că la nivelul coaliției se va desemna o persoană care poate duce mai departe proiectele care sunt deja în derulare la Ministerul Dezvoltări, sunt de asemenea foarte multe jaloane care sunt pe PNRR și am toată convingerea că se va găsi persoana competentă”, a adăugat ministrul.