MENIU

Primul mesaj transmis de solistul formaţiei Goodbye to Gravity: "Avem 63 de motive să luptăm"

Andrei Găluţ, solistul formaţiei Goodbye to Gravity, a transmis un prim mesaj adresat tuturor celor care l-au încurajat după tragedia din clubul Colectiv.

Mesajul transmis de cântăreţ a fost citit de Vlad Buşcă, reprezentant al Universal Music România, în timpul Galei Metalhead Awards. În cadrul evenimentului, trupa Goodbye to Gravity a fost premiată cu trofeul "Best Romanian Rock Ambassador".

"Cei care m-au cunoscut ştiu cât de mult mi-ar fi plăcut să stăm în faţa voastră acum, dar nu a fost să fie aşa. Ştiu că s-a tot discutat despre acel eveniment şi nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente... Momente în care primeşti o palmă crudă de la viaţă, care te pune la pământ, îți întunecă visele și ți-i răpește pe cei dragi, fără motiv și fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine și sute de alți oameni minunați, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War. Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ținenem capul sus şi să mergem înainte atât pentru noi cât și pentru ei.Vă mulțumesc tuturor, celor care apreciază și cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem cu bine şi sănătoși și la cât mai multe concerte!", a transmis Andrei Găluţ.

În momentul producerii incendiului din clubul Colectiv, pe 30 octombrie 2015, trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare al celui de-al doilea album din carieră — "Mantras of War".

În total, 63 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragediei, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate. Singurul membru al formaţiei care a supravieţuit este Andrei Găluţ. Acesta se află, în prezent, internat într-o clinică din Olanda.