MENIU

Primul meci al românilor la Campinatul din Rusia: România – Anglia. Scor final…

Sambata seara, Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania a avut primul meci din campionatul mondial “Art Football 2015 - Moscova”. Cu toate ca anul trecut au devenit campioni mondiali, acum romanii au intampinat probleme de la primul meci. Cu toate acestea rezultatul a fost multumitor.

Contrar prestatiei din 2014, artistii englezi s-au prezentat anul acesta cu un lot extrem de bine pregatit. Cu toate acestea artistii din Romania au facut fata unui meci foarte dificil. Contactat de reporterii realitatea.net, fostul internationat de la Zenith Sankt Petersburg si actual antrenor ar Nationalei Artistilor, ne-a povestit cum a decurs meciul de azi.

“Un meci bun, cu multe ocazii create de baietii nostri. E un rezultat foarte bun pentru noi, avand in vedere ca jucatorii Angliei sunt foarte tineri si atletici. Jocul de azi ne da sperante pentru meciul cu Olanda, care este decisiv pentru noi. Sunt multumit de toata echipa, in special de defensiva. Baietii au inteles ce le-am explicat la sedinta si au aplicat. Speram ca la Meciul cu Olanda sa inschriem, desi am avut si astazi o multime de ocazii, dar n-am marcat. Speram sa batem dar ne multumeste si scorul de 0-0”, ne-a marturisit Daniel Chirita, antrenorul Nationalei Artistiilor.

La finalul meciului artistii englezi au tinut sa felicite in mod special selectionata Romaniei, fiind mai mult decat multumiti de rezultat.  VIDEO

Pe toata durata meciului, antrenorul a decis sa nu faca schimbari. Cei 11 care au intrat in teren azi:

Aurelian Temisan - Portar

Mateiu Andrei  - fundas dreapta

Mircea Branzei si Ghedi Kamara  fundas central

Lucian Ghimisi –fundas stanga        

Daniel Chirita si Andrei Stefanescu –mijlocas central

Beniamin Cioanta – mijlocas dreapta

Lixandru Florin – mijlocas stanga

Pura Ciprian si Dumitrache Cristian – atacant.

Urmatorul meci al Romaniei va avea loc luni, 8 iunie, cand va intalni reprezentanta Olandei.

Mai multe articole despre:
Nationala Artistilor Fotbalisti Daniel chirita